KOULUTUSTA JO VUODESTA 1959

Hakeminen kouluun

Seuraava koulutus alkaa 14.8.2017.
Koulutuksemme ei kuulu yhteisvalintaan, vaan kouluun haetaan suoraan.

HAKUPOLKU

1) Tilaa koulutusesite oheisesta linkistä tai laittamalla sähköpostia info@oulunkosmetologikoulu.fi.

2A) Täytä koulutusesitteen mukana saamasi hakukaavake ja lähetä se postitse tai pdf-tallenteena koulun sähköpostiin info@oulunkosmetologikoulu.fi. Liitä kirjeeseen tai sähköpostiisi kopiot uusimmista opinto- ja työtodistuksista ja terveystodistuksesta.

2B) Hae koulutukseen täyttämällä ja lähettämällä oheinen sähköinen hakulomake. Jos jätät hakemuksen nettilomakkeella, esitä pyydetyt todistukset haastattelussa.

3) Kanssasi sovitaan haastatteluaika ja siihen lähetetään erillinen kutsu sähköpostiisi että kirjeenä.

4) Opiskelijavalinnasta lähetetään sinulle tieto sähköpostiisi että kirjeenä haastattelun jälkeen annetun aikataulun mukaisesti.

HUOM!
Gmail ja -Hotmail-sähköpostien spamsuojaukset voivat estää sähköpostin perilletulon tai se voi mennä suoraan roskapostiin. Ota yhteyttä uudestaan, jos infopaketti ei saavu sinulle 3 päivän kuluessa tilauksesta.

TILAA ESITE

NAPPULA