Caretech –kavitaatio

(ultraääni, radioaallot, LED-valo)

Cavita –ultraäänimenetelmä hajottaa rasvasolut, jotka poistuvat kehosta normaalin aineenvaihdunnan kautta. Miellyttävä, kivuton, turvallinen rasvanpoisto ilman kirurgiaa!

Paikallinen rasvanpoltto

Liikunta ja terveellinen ravinto eivät yksistään tehoa paikallisiin rasvakertymiin. Kavitaatiohoidolla vähennetään ihon alaista rasvaa halutuista paikoista, kuten pakaroista, reisistä, vatsasta, jenkkakahvoista tai alleista.

Kavitaatiossa rasvakudokseen kohdistetaan matalataajuista, syvävaikutteista ultraääntä, jonka aiheuttaman paineen ja lämpötilan muutosvaikutuksesta rasvasolun kalvorakenteet rikkoutuvat ja rasva-aines kulkeutuu maksan kautta aineenvaihduntaan (pois elimistöstä). Rikkoutuneiden rasvasolujen poistumista kehosta tehostetaan korkeatehoisella radiofrekvenssillä ja valospektrillä.

Terveydentila tarkistetaan ennen hoitoa

Hoidon yleisimmät esteet: sydäninfarkti, sydämentahdistin, munuaisten tai maksan toimintahäiriö, hoitamaton verenpainetauti, syöpä tai kasvain, implantit hoidettavalla alueella, metalli-istute kehossa, diabetes, epilepsia, sairaalloinen lihavuus, raskaus tai imetys, olet alle 18 v.

Hoitoon ei pidä tulla sairaana tai kuumeisena (tulehdus). Hoitoa emme myöskään suosittele kuukautisten alkuvaiheessa (aineenvaihdunta ei toimi silloin normaalisti).

Hoitotapahtuma

(kesto n. 1,5 h)
1. vartaloanalyysi, sis. mittaukset
2. kolmivaiheinen kavitaatiohoito: ultraääni, radiofrekvenssi (RF) ja valospektri.
3. kotihoito-ohjeet, seuraava hoitoaika
4. toipumisaikaa ei tarvita.

Huomioi kotihoidossa:

Terveelliset elämäntavat, ruokavalio ja liikunta / laitehoito tukee kokonaisuutta!
– vähähiilihydraattinen ruokavalio ainakin viikon verran hoidon jälkeen, mieluiten koko sarjan ajan
näin hoidossa vapautuva rasva ei varastoidu takaisin kehoon
– vältä makeisia, vaaleita viljatuotteita kuten leivonnaisia ja leipää, runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä ruokia ja ALKOHOLIA.
– ruokavalion lisäksi juo riittävästi vettä ja harrasta liikuntaa -> näin aineenvaihdunta toimii tehokkaasti ja saavutat parhaan mahdollisen tuloksen

Sarja

Paras tulos saavutetaan 2-4 viikon välein annetulla hoitosarjalla. Hoitosarjan pituus riippuu lähtötilanteesta, tulostavoitteesta ja asiakkaan kotihoidosta.

  • Lyhyt sarja 3-5 hoitoa
  • Pidempi sarja 6-12 kertaa
  • Esim. vatsalle 3 kerran sarja.

Oppilastyönä ultraäänikavitaatio:

  • 3 kerran hoitosarja 300 €
  • 5 kerran hoitosarja 460 €
  • Yksittäinen hoito 110 €
F
Call Now Button