Laitehoidot

Laitehoidoissa asiakkaan terveydentila kartoitetaan. Hoidon esteenä ovat esim. raskaus, tulehdustila (lääkekuuri), verenpaine, sydän- ja verisuoniperäiset taudit, sydämentahdistin, pahalaatuiset kasvaimet, syöpä, verenvuototauti, epilepsia, kilpirauhasen toimintahäiriöt, tatuointi hoidettavalla alueella.

Formostar syvälämpö

Syvälämmön avulla nostetaan ihon ja sen alaisen rasvakudoksen lämpötilaa, jolloin verenkierto tehostuu jopa 3,5-kertaiseksi ja aineenvaihdunta kaksinkertaistuu. Tukkeutuneet valtimosuonet aukeavat ja näin kokonaisverenkierto lisääntyy myös syvimmissä kerroksissa. Formostar on ainoa syvälämpöhoito, joka vaikuttaa rasvakudoksessa jopa 4-6 cm:n syvyydessä.

Lämpöreaktio vapauttaa rasvasoluissa olevia rasvahappoja ja rasva-aineenvaihdunta käynnistyy (lisääntyy jopa 63% hoidon aikana!). 1 hoitokerta kuluttaa jopa 1200 kcal! Hoito vaikuttaa myönteisesti myös seuraavasti: vähentää ruokahalua, lievittää kipuja, poistaa nesteitä, lisää vatsan toimintaa, uudistaa ihoa, rentouttaa jopa nikamien välissä olevia pieniä lihaksia sekä piristää yleisesti.

Hoidon aikana hikoilet runsaasti. Jos et halua kertakäyttöasua, ota mukaasi vaihtoalusvaatteet/bikinit. Meikkiäkään ei tarvita.

Hoito vaikuttaa syvälle ihokudokseen siten, että:

  • nestekierto elpyy ja kiihtyy
  • kuona-aineet poistuvat
  • nestetukkeumat avautuvat
  • veltostunut kudos kiinteytyy sekä
  • iho vahvistuu ja uusiutuu.

Ultraäänilaite Skin Firmer

Mitä hoidossa tapahtuu? Ultraäänimikrohieronta stimuloi kudoksia ja parantaa solujen aineenvaihduntaa sekä tuottaa hankauslämpöä. Kaikki tämä auttaa lisäämään verenkiertoa ja lihasten rentoutumista hoidon aikana. Hoidossa voi käyttää geeliä tai voiteita, jolloin niiden sisältämät aktiiviaineet tehostavat hoidon vaikutusta.

F
Call Now Button