Laitehoidot

Laitehoidoissa asiakkaan terveydentila kartoitetaan. Hoidon esteenä ovat esim. raskaus, tulehdustila (lääkekuuri), verenpaine, sydän- ja verisuoniperäiset taudit, sydämentahdistin, pahalaatuiset kasvaimet, syöpä, verenvuototauti, epilepsia, kilpirauhasen toimintahäiriöt, tatuointi hoidettavalla alueella.

Formostar syvälämpö

Syvälämmön avulla nostetaan ihon ja sen alaisen rasvakudoksen lämpötilaa, jolloin verenkierto tehostuu jopa 3,5-kertaiseksi ja aineenvaihdunta kaksinkertaistuu. Tukkeutuneet valtimosuonet aukeavat ja näin kokonaisverenkierto lisääntyy myös syvimmissä kerroksissa. Formostar on ainoa syvälämpöhoito, joka vaikuttaa rasvakudoksessa jopa 4-6 cm:n syvyydessä.

Lämpöreaktio vapauttaa rasvasoluissa olevia rasvahappoja ja rasva-aineenvaihdunta käynnistyy (lisääntyy jopa 63% hoidon aikana!). 1 hoitokerta kuluttaa jopa 1200 kcal! Hoito vaikuttaa myönteisesti myös seuraavasti: vähentää ruokahalua, lievittää kipuja, poistaa nesteitä, lisää vatsan toimintaa, uudistaa ihoa, rentouttaa jopa nikamien välissä olevia pieniä lihaksia sekä piristää yleisesti.

Hoidon aikana hikoilet runsaasti. Jos et halua kertakäyttöasua, ota mukaasi vaihtoalusvaatteet/bikinit. Meikkiäkään ei tarvita.

Velasmooth-infrapuna + imurullaushieronta + radio-aallot

Hoito vaikuttaa veren- ja lymfakierron kiihtymiseen, aineenvaihdunnan elpymiseen ja ihon uusiutumisprosessin nopeutumiseen. Tärkeä ihonpintaa kiinteyttävä ja kimmoisuutta lisäävä vaikuttaja on poimutusvaiheessa tapahtuva sidekudossäikeiden venytystoiminto, joka vähitellen muuttaa kollageeni- ja elastiinisäikeitä joustavimmiksi ja vahvemmiksi ja siten ihon pinnan kiinteämmäksi.

Hoitomenetelmä mahdollistaa näkyvien tulosten saavuttamisen ihoalueilla, joissa esiintyy esim. selluliittia, ylimääräistä rasvakudosta, sekä alueilla, joilla halutaan parantaa orvaskeden uusiutumista (esim. erilaiset arvet, rypyt, veltto ihokudos).

Hoitoa suositellaan sarjahoitona.

Hoito vaikuttaa syvälle ihokudokseen siten, että:

  • nestekierto elpyy ja kiihtyy
  • kuona-aineet poistuvat
  • nestetukkeumat avautuvat
  • veltostunut kudos kiinteytyy sekä
  • iho vahvistuu ja uusiutuu.

Ultraäänilaite Skin Firmer

Mitä hoidossa tapahtuu? Ultraäänimikrohieronta stimuloi kudoksia ja parantaa solujen aineenvaihduntaa sekä tuottaa hankauslämpöä. Kaikki tämä auttaa lisäämään verenkiertoa ja lihasten rentoutumista hoidon aikana. Hoidossa voi käyttää geeliä tai voiteita, jolloin niiden sisältämät aktiiviaineet tehostavat hoidon vaikutusta.

G5 -kiertovärähtelylaite

Hoitolaitteen työskentely perustuu erilaisiin hieromaosiin eli hoitopäihin, jotka johtavat tehokkaan mekaanisen värähtelyn iholle ja sen alaisiin kudoksiin. Hieronta on suunniteltu vastaamaan käsin tehtyä hierontaa (mutta tehokkaampi).


Hoidon vaikutukset:

  • elvyttää pintaverenkiertoa ja nostaa ihon vastaanottokykyä
  • stimuloi ihonalaiskudosten liikkuvuutta  parantaa aineenvaihduntaa (vähentää esim. turvotuksia) ja parantaa kudosten hapensaantia
  • kiinteyttää kudoksia
  • laukaisee lihasjännitystä, rentouttaa.
F
Call Now Button08 372 147