Koulun historia

Oulun Kosmetologikoulu on yksityinen Kosmetologialan oppilaitos, joka on toiminut Oulussa jo vuodesta 1959 lähtien

Oppilaitoksemme on vuosikymmenten saatossa kouluttanut satoja alan ammattilaisia työelämään. Nyt on aika sanoa jäähyväiset opetuksen osalta eli jatkossa emme enää järjestä omaa alan peruskoulutusta, vaan siirrymme tammikuusta 2021 ns. TOP-hoitolaksi, joka tarjoaa työelämälähtöisen hoitolaharjoittelupaikan niin omille nykyisille kuin muidenkin koulujen opiskelijoille.

Päätavoitteemme on laadukas ja motivoiva Työpaikalla Tapahtuva Koulutus

– Toteutus vaatii osaavan henkilöstön sekä aktiivisen asiakaspalveluhoitolan

Työpaikalla tapahtuva koulutus eli työssäoppiminen on ammattitaidon kehittymisen kannalta keskeinen jakso alan opiskelijoiden opintiellä. Oppilashoitolassamme tapahtuva työskentely on toiminnallista ja käytännönläheistä, jossa tieto-taitoa sovelletaan aidoissa asiakaspalvelutilanteissa.

Ensimmäinen kurssi vuonna 1959.
Liisa Niemi-Appelgren
Koulun perustaja Liisa Niemi-Appelgren