Hoitolapalveluja 15.8.1959 – 31.3.2022

Oulun Kosmetologikoulu on yksityinen Kosmetologialan oppilaitos, joka on toiminut Oulussa jo vuodesta 1959 lähtien

Oppilaitoksemme on vuosikymmenten saatossa kouluttanut satoja alan ammattilaisia työelämään. Nyt on pian aika sanoa jäähyväiset ja kiitokset kaikille opiskelijoille ja asiakkaille näiden vuosien osalta. Asiakkaille erityiskiitos siitä, että olette tukeneet opiskelijoidemme oppimista alan ammattilaisiksi ostamalla lahjakortteja läheisillenne ja käymällä asiakkaana hoitolassamme – palveluidemme käyttäminen on aina ollut ammattitaidon kehittymisen kannalta keskeisin vaihe opintiellä. Hoitolamme tarjonta vähenee etenkin vuoden 2022 puolella opiskelijoiden valmistumisten myötä – huomioithan tämän soittamalla hoitoaikaa hyvissä ajoin.

Tervetuloa tukemaan opiskelijan oppimista loppuun asti!

Ensimmäinen kurssi vuonna 1959.
Liisa Niemi-Appelgren
Koulun perustaja Liisa Niemi-Appelgren