Koulun historia 1959-2022

Oulun Kosmetologikoulu on yksityinen Kosmetologialan oppilaitos, joka on toiminut Oulussa jo vuodesta 1959 lähtien

Oppilaitoksemme on vuosikymmenten saatossa kouluttanut satoja alan ammattilaisia työelämään. Nyt on pian aika sanoa jäähyväiset ensin koulutuksen ja sitten asiakashoitolan palvelujen tarjonnan osalta. Viimeinen oma kosmetologiryhmämme aloitti marraskuussa -20 ja heidän koulutuksensa loppuunsaattaminen on tärkein tavoitteemme. Asiakashoitolamme tarjoaa työelämälähtöisen harjoittelupaikan myös OSAOn kauneusalan opiskelijoille esim. tulevana syyskautena. Vuoden 2022 puolella hoitolan väki vähenee ja siten hoitotarjontakin vähenee. Lahjakortteja voi ostaa, mutta niiden viimeinen voimassaolopäivä on 28.11.2021 riippumatta ostopäivästä.

Työpaikalla tapahtuva koulutus eli työssäoppiminen on ammattitaidon kehittymisen kannalta keskeinen jakso opiskelijoiden opintiellä. Asiakashoitolassamme tapahtuva työskentely on toiminnallista ja käytännönläheistä, jossa tieto-taitoa sovelletaan aidoissa asiakaspalvelutilanteissa. Tervetuloa tukemaan opiskelijan oppimista!

Päätavoitteemme on laadukas ja motivoiva Työpaikalla Tapahtuva Koulutus

– Toteutus vaatii osaavan henkilöstön sekä aktiivisen asiakaspalveluhoitolan

Työpaikalla tapahtuva koulutus eli työssäoppiminen on ammattitaidon kehittymisen kannalta keskeinen jakso alan opiskelijoiden opintiellä. Oppilashoitolassamme tapahtuva työskentely on toiminnallista ja käytännönläheistä, jossa tieto-taitoa sovelletaan aidoissa asiakaspalvelutilanteissa.

Ensimmäinen kurssi vuonna 1959.
Liisa Niemi-Appelgren
Koulun perustaja Liisa Niemi-Appelgren